UDDANNELSESLÆGER

Mohammad Shezad Mahmood

Retur-læge

Kaldes Shezad  - blev færdiguddannet fra KBH Universitet i 2019. Efterfølgende har han færdiggjort sin Kliniske Basisuddannelse, sin introduktionsuddannelse og er nu  i gang med sin hoveduddannelse til speciallæge i almen medicin.  Han har været hos os i den første del af denne - kaldet fase 1. Nu er han i gang med hospitalsdelen, hvor han er rundt på 5 forskellige afdelinger ila. de næste 2,5 år. Han kommer stadig 1 dag om måneden hos os imens. Den 1/10 2023 kommer han tilbage og er hos os dagligt 6 mdr. frem i det der kaldes fase 2.

 

Alexander Aarestrup Hviid

KBU-læge

Er uddannet fra Københavns Universitet januar 2022, hvorefter han har været ansat på neurologisk afdeling på Roskilde sygehus, i sin første del af den kliniske basisuddannelse - KBU. Anden del af basisuddannelsen skal han have her hos os. 

Alexander skal være hos os frem til 31.01.23

 

 

Cecilie Knudsen

Intro-læge

Cecilie er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2021, hvorefter hun har haft sin kliniske basisuddannelse på neurologisk afdeling på Sjællands Universitetshospital Roskilde og i almen praksis i Trekroner Lægehus. Nu er hun startet i en introstilling i almen medicin hos os.

 

 

Laila Andrea Jawhar

Fase 1 læge

Laila starter hos os 1/2 2023. Hun har været i klinisk basisuddannelse, samt haft intro i almen medicin tidligere. Derudover har hun også arbejdet på akutafdelingen. Hun går nu i gang med sin speciallægeuddannelse i almen medicin. Hun skal være hos os 1/2 år og kommer efterfælgende til at komme 1 gang om måneden de efterfølgende 2,5 år, for til sidst at komme tilbage til os gen og være yderligere 1/2 år.