FASTE LÆGER

 

METTE FIIL

 

Medejer af klinikken siden 1/9-2014.

Speciallæge i almen medicin i 2013
Uddannet læge i 2004 fra Københavns universitet.
Har i løbet af sin uddannelse arbejdet på blandt andet kirurgisk, medicinsk, gynækologisk, psykiatrisk og børneafdeling på henholdsvis Slagelse og Roskilde sygehus.
Har tidligere arbejdet i almen praksis i Karise, Slagelse, Ishøj, Bagsværd og Benløse.

 

SØREN HOUGAARD PEDERSEN

 

Medejer af klinikken siden 1/1 2020. 

Uddannet læge ved Københavns Universitet i 2012. Speciallæge i almen medicin januar 2019. Har under speciallægeuddannelsen arbejdet med akut medicin, psykiatri, intern medicin, pædiatri og gynækologi. Har forinden speciallægeuddannelsen haft ansættelse i neurologien. Derudover praksiserfaring fra klinikker i Herning, Næstved, Ringsted og Norge.

 

 

ANNE-STINE MØRCK SVANEKIÆR

 

Medejer af klinikken siden 1/7-2018, hvor hun overtog læge Bent Christiansens klinik og sammenlagde den med Greve lægehus.

Speciallæge i almen medicin 2017. Uddannet læge i 2010 fra Københavns universitet. Har i løbet af sin uddannelse arbejdet på medicinsk og kirurgisk afdeling på Køge Sygehus, på børneafdelingen og gynækologisk afdeling på Roskilde Sygehus, samt på psykiatrisk afdeling i Roskilde. Har tidligere arbejdet i almen praksis i Roskilde, Jyllinge, Solrød, Lille Skensved og Køge.

 

 

Sanja Vyrdal

 

Fastansat speciallæge i almen medicin.

Sanja er tilbage fra sin barsel 2/1 '24.